Enda en middag laget av råvarer levert fra matenerklar.no. Vi skulle spise den med squashpasta, men noen glemte å skylle av saltet, så det ble litt for salt ;) Vi endte med å rett og slett bare spise bolognesen som den var (for det var mye mat), med masse ost på! Skikkelig smaksrik og mettende bolognese. Fornøyd! :)
1 rødløk
0,5 purre
2 gulrøtter
1 fedd hvitløk
500 g kjøttdeig
1 boks hakkede tomater
3 ss tomatpurè
0,5 ts salt
0,5 ts svart pepper
1 ts oregano
1 ts timian
1 ts basilikum
0,5 ts rosmarin
1 ss buljongpulver eller 1 terning
smør til steking
For å lage kjøttsausen starter du med å hakke rødløken, skylle og strimle purren, og skrell og grovriv gulrøttene. Smelt smør i en gryte, press hvitløken oppi, tilsett løk og purre. Brun dette på middels varme i cirka 3 minutter. Tilsett kjøttdeigen, og stek.
Så skal du blande inn de revne gulrøttene, de hakkede tomatene, tomatpurè, og krydderet, inkludert buljongpulveret/buljongterningen. La alt sammen putre i cirka 10 minutter.
For å lage kjøttsausen starter du med å hakke rødløken, skylle og strimle purren, og skrell og grovriv gulrøttene. Smelt smør i en gryte, press hvitløken oppi, tilsett løk og purre. Brun dette på middels varme i cirka 3 minutter. Tilsett kjøttdeigen, og stek.
Så skal du blande inn de revne gulrøttene, de hakkede tomatene, tomatpurè, og krydderet, inkludert buljongpulveret/buljongterningen. La alt sammen putre i cirka 10 minutter.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar