Mmmm! God, sterk, og ikke minst mettende gryte. Takk til søster som minnet meg på at retten fins, og at jeg kunne lage den i dag :)
2 fedd hvitløk
400 g kjøttdeig/ karbonadedeig
1 gulrot
minimais
1 boks avrente kidneybønner
1 boks hermetiske tomater
1 gul paprika
1 chili
2 ts chilipulver
2 ts cumin
2 ts oregano
1 dl buljong (vann + buljongterning)
salt og pepper
Start med å steke løken og hvitløken, til løken er blank. Ha deretter i kjøttdeigen og stek til denne blir gjennomstekt. Rør inn chilipulver, cumin, og oregano. Så har du i tomatene og buljongen.
Ha i gulrot, tomater, bønner, og chilien. Smak til med salt og pepper, og la alt sammen putre under lokk i cirka 20 minutter, ha i paprikaen mot slutten, og kok videre i cirka 10 minutter til.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar