tirsdag 4. oktober 2011

Chili con carne

Mmmm! God, sterk, og ikke minst mettende gryte. Takk til søster som minnet meg på at retten fins, og at jeg kunne lage den i dag :)



1 finhakket løk
2 fedd hvitløk
400 g kjøttdeig/ karbonadedeig
1 gulrot
minimais
1 boks avrente kidneybønner
1 boks hermetiske tomater
1 gul paprika
1 chili
2 ts chilipulver
2 ts cumin
2 ts oregano
1 dl buljong (vann + buljongterning)
salt og pepper

Start med å steke løken og hvitløken, til løken er blank. Ha deretter i kjøttdeigen og stek til denne blir gjennomstekt. Rør inn chilipulver, cumin, og oregano. Så har du i tomatene og buljongen.

Ha i gulrot, tomater, bønner, og chilien. Smak til med salt og pepper, og la alt sammen putre under lokk i cirka 20 minutter, ha i paprikaen mot slutten, og kok videre i cirka 10 minutter til. 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...