"Kan vi ha fylt squash?" var meldingen som tikket inn på telefonen min når Ninja var på vei hjem i dag. "Jøss", tenkte jeg, "hvor i alle dager har han fått den idèen fra?" Men selvfølgelig svarte jeg ja, det må jo absolutt testes. Det viser seg nå senere at han mente de fylte auberginrullene, men han ble fornøyd med squash også :)
0,5 løk
2 fedd hvitløk
2 fedd hvitløk
1 chili
400 g karbonade- eller kjøttdeig
1 bokser hermetiske knuste tomater
400 g karbonade- eller kjøttdeig
1 bokser hermetiske knuste tomater
revet hvit ost
Olje
..og krydder du kan ha lyst på, vi brukte pepper og oregano
Varm stekeovnen til 225 grader. Start med å dele squashen i to, og ta ut innmaten med en skje. Ta vare på litt av den og hakk den i mindre biter. Legg squashen på et bakepapirkledt stekebrett, pensle med olje, og dryss på salt. Stek i varm stekeovn i 6-7 minutter. Så kan du starte på fyllet.
Stek karbonadedeigen, og stek med løk, squash, hvitløk, og chili. Hell så over de hermetiske tomatene, og ha over krydderet. Kok opp og la det putre i 5 - 6 minutter. Fyll squashen blandingen, og ha ost over. Gratiner i ovnen til osten er smeltet og har begynt å bli gylden.
Stek karbonadedeigen, og stek med løk, squash, hvitløk, og chili. Hell så over de hermetiske tomatene, og ha over krydderet. Kok opp og la det putre i 5 - 6 minutter. Fyll squashen blandingen, og ha ost over. Gratiner i ovnen til osten er smeltet og har begynt å bli gylden.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar