søndag 4. desember 2011

Skinkesurret kyllingfilet fylt med pesto og mozzarella

Fyll en kylling! Kyllingfilet i seg selv kan bli litt kjedelig, men når den må dele glansen med en god spekeskinke og friske urter, da snakker vi! :)

Her er kyllingen på date med sellerirotrøsti


Kyllingfilet
Pesto
Mozzarella
Fersk basilikum
Spekeskinke
Nykvernet pepper

Jeg tror soltørkede tomater ville vært et naturlig følge her og du liker denslags :)

Snitt kylingfiletene på langs så får du en slags lomme. Inni denne lommen smører du inn cirka en teskje pesto, og legger inn en skive med mozzarella. Legg to skiver med spekeskinke inntil hverandre, og strø hakket fersk basilikum over. Legg kyllingfileten på skinken, og surr skinken rundt fileten. Stek de lett i en stekepanne til skinka får stekekanter, legg de i en ildfast form. 

Jeg pleier å legge litt pesto oppi formen sammen med filetene, så får du en slags saus av pesto og olje. Om du får noe mozzarella til over kan du bare legge denne over kyllingfiletene. Ha over nykvernet pepper og stek på cirka 200 grader i 15 minutter.

Ved siden av hadde vi sellerirotrøsti. Den kan du gjøre på den enkle måten, eller den "harde" måten.  

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...