tirsdag 3. januar 2012

Mer sjokolade på bloggen fremover, fordi..

Jeg var med i konkurransen til Økosjokolade som handlet om Regnskogsfondet, og jammen så fikk ikke denne heldiggrisen 2. premie!! :)



Og jeg vant:
En pakke med en basis av det man trenger for å lage nærmere 0,8 kg deilig og sunn sjokolade:
  • Kakaomasse, 400 gr.
  • Kakaosmør, 200 gr.
  • Agavesirup, 333 gr.
  • Vaniljepulver, 30 gr.




+ en pakke med incabær!

Fra økosjokolades hjemmeside:
Inkabær (Physalis Peruviana) selges ferske i mange dagligvarebutikker, og brukes blant annet ofte til pynt på kaker. Inkabær har en fantastisk god søtsyrlig smak, og er en spennende smakskombinasjon sammen med hjemmelaget sjokolade! De kan selvfølgelig også spises alene, sammen med annen tørket frukt og nøtter, i smoothies, kaker eller syltetøy. Økosjokolades Inkabær er økologiske og svært næringsrike med et høyt innhold av bl.a. protein, vitamin C og antioksidanter.

Gleder meg til dette kommer i posten! Hurra! :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...