onsdag 22. februar 2012

Asiatisk laks

Småspicy laksefilet med massevis av smak, nydelig med denne friske tzatzikien til.


Til 2 personer:
1 filet laks pr. person
1 stilk vårløk
1/2 chili
Rapsolje
Limesaft
Sesamolje
Sesamfrø
Salt og pepper

Sett ovnen på 180 grader. Smør en ildfast form med rapsolje og legg laksen over. Finhakk vårløk og chili, og strø dette over laksen. Drypp litt limesaft og sesamolje over. Krydre med litt salt og pepper, og dryss sesamfrø over tilslutt. Sett i ovnen i cirka 20 minutter - til sesamfrøene er gyllenbrune og du ser at fileten er gjennomstekt.



2 kommentarer:

  1. Namnam! Så vanvittig godt ut! :) Denne skal prøves i aller nærmeste fremtid! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Åh du og du, det var utrolig godt! Godt med masse spennende smaker :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...