fredag 17. februar 2012

Hett iHerb - tips!

Jeg, som veldig mange andre er jo iHerb - frelst. Grunnen til at iHerb er så genialt er at de har et enormt utvalg av kosttilskudd, supermat, energibarer etc, og prisen på disse er ofte mye mye billigere enn du finner på helsekosten i Norge. Her er det snakk om å spare hundrelapper. 

Bestiller du for under 200 NOK så slipper du å betale toll på varen. Om du vil bestille varer for over 200 norske kroner, så kan du dele den opp i flere leveringer, iHerb vil ikke slå sammen disse. Du kan altså trygt bestille en pakke til før den første er sendt.
Les mer om bestilling her.  

Men, det jeg vil fortelle om nå er at de også selger en hel del flotte kjøkkenredskaper, som skjærefjøl, oppbevaringsbokser, målebeger etc, og akkurat nå har de 24 - timers salg!

Klikk deg inn her og se på alt de selger unna til reduserte priser (i tillegg til å være superbillige i utgangspunktet!)

Er du førstegangskjøper og bruker koden VEV355 får du i tillegg $5 avslag av første kjøpet!


Her kan du lese mer om alt det andre du kan kjøpe billigere hos iHerb.

6 kommentarer:

 1. Takk for tipset Marie! Hadde faktisk mange av disse på Wish listen min :-) Nå blir det ny iHerb bestilling :-D Tralalalala.... (Mannen min holder på å bli smårar av alle pakkene som kommer på posthuset ;-DD )

  Ha en fin helg!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Der var bestillingen sendt gitt ;-D He he!

  Tove
  http://sjelemat.blogspot.com/

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er SÅ gøy når pakkene med alt det spennende kommer! :) Har du prøvd "næmmen kjære, det er jo til oss" - trikset?!? ;) Jeg bestilte nettopp litt atkinsbarer og mer av de shirataki - nudlene, men ser ut til at jeg ryker på enda en bestilling før helgen er omme.. :) God helg til deg også Tove!

   Slett
 3. Jeg <3 iHerb! det er det mest fantastiske som finnes! :D Jeg har 9 pakker på vei nå. Gleeeder meg! Det er minijulaften hver gang de små pakkene dukker opp! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi, da slo du meg med 8 pakker! :) Og helt enig i at det er minijulaften når pakkene kommer ja. Kommer det et innlegg med hva som er i pakkene du venter på?

   Slett
  2. yes, det kommer etterhvert. Venter fremdeles på 4 av dem! :D

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...