En deilig varm kakao etter skituren kanskje kanskje? Eller bare for kosens skyld? En rykende kopp med masse krem frister hvertfall meg når snøen og kulden er på besøk i Norge :)
Til 2 kopper:
2,5 dl vann
2,5 dl fløte
100 g mørk sjokolade (minst 70 %)
100 g mørk sjokolade (minst 70 %)
Sukrin eller annen søtning hvis du vil ha det litt søtere
Ekstra fløte så du kan ha masse krem i
Knekk opp sjokoladen i mindre biter, og legg den i en kjele sammen med vann og fløte. Varm forsiktig opp under røring til sjokoladen er smeltet, og til kakaoen har blitt varm nok.
Ha i sukrin om du ønsker det. Jeg syns ikke det trengs, selv om jeg bruker 86% sjokolade, men neste gang tror jeg kanskje jeg skal ha litt sukrin i kremen.. Men det finner du ut av selv :)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar