lørdag 11. februar 2012

Sjokoladetrøfler med kokos

Så lett kan det være å kose seg :)

100 g mørk sjokolade
1 ss fløte
kokosmasse

Smelt sjokoladen i vannbad, og rør inn fløten. Du kan forsøke deg på å trille kuler, men la den da kjøle seg ned først. Jeg vet at det blir en klissete affære, så mens blandingen fortsatt er varm heller jeg blandingen i isbitformer. 

Tilslutt heller jeg kokosmasse over formen, og blander det raskt inn med en skje. Legg i fryser, og på kort tid har du fiks ferdige sjokoladetrøfler. Neste gang skal jeg være ekstra lur, og blande kokosmassen inn i massen før jeg legger den i formene :)

Her kan du jo også variere smakene på trøflene, hva med noen dråper peppermynte i? Eller litt skall fra en appelsin? Lage kuler og rulle de i kakao i stedet? Eller hva med kaffe, cognac, eller kanel?

 

1 kommentar:

  1. Nammm... :-D

    Dette så himmelsk ut Marie!

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...