Fylt paprika kan serveres som et tilbehør, men også som et et måltid i seg selv. Et godt et også! :)
Kjøttdeig
4 paprika
1 løk
1 chili
1 fedd hvitløk
1 ss tomatpurè
1 løk
1 chili
1 fedd hvitløk
1 ss tomatpurè
2 ss seterrømme/ tyrkisk yoghurt/ creme fraiche
Ost
Ost
Salt, pepper og eventuelt annet krydder - jeg brukte basilikum og koriander
Start med å rense paprikaen og sett disse i en ildfast form. Stek kjøttdeigen, og ha deretter i parika, løk, chili, hvitløk, og tomatpurè. Stek til løken blir blank. Bland inn seterrømmen og smak til med krydder. Fyll paprikaen med blandingen, og topp med ost.
Start med å rense paprikaen og sett disse i en ildfast form. Stek kjøttdeigen, og ha deretter i parika, løk, chili, hvitløk, og tomatpurè. Stek til løken blir blank. Bland inn seterrømmen og smak til med krydder. Fyll paprikaen med blandingen, og topp med ost.
Sett i ovnen på 200 grader i cirka 20 - 30 minutter.
Her kom du meg i forkjøpet -dette har jeg tenkt på lenge, men aldri kommet lengre enn tenke på det ;) Ser snadder ut -kansje dette blir helgemat .......
SvarSlett@Makronella Åja, dette kan bli supersnacks helgemat :) Neste gang skal jeg ha i mer fyll! Og kanskje litt blåmuggost på toppen?? :)
SvarSlett