torsdag 19. april 2012

Asparges med spekeskinke og parmesan

Smakfull smårett/ forrett eller som del av et tapasbord. Jeg føler at "enkelt og godt" ofte går igjen når jeg skal beskrive rettene jeg legger ut her, og det er ganske så treffende også når det gjelder dette.


Til 4 porsjoner trenger du:
8 skiver spekeskinke
8 stk frisk grønn asparges
150 gram parmesan

Rens aspargesen og brekk av den nederste delen. Kok i cirka 3 - 5 minutter, litt avhengig av tykkelsen på aspargesen. Skyll de i kaldt vann, og tørk de litt.

Ta et par asparges og surr spekeskinken rundt. Riv parmesan og legg over. Du kan eventuelt kutte parmesanen i staver og legge inni skinken sammen med asparges.


2 kommentarer:

  1. Nam! Dette er bare så godt :-) Forbinder dette med sommer, og nå kommer snart den norske aspargesen i butikkene :-)

    Takk for inspirasjon Marie!

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er supergodt, og ikke minst enkelt! Det gjelder bare å huske på det :) Ha en flott dag!

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...