Til 4 porsjoner trenger du:
8 skiver spekeskinke
8 stk frisk grønn asparges
150 gram parmesan
Rens aspargesen og brekk av den nederste delen. Kok i cirka 3 - 5 minutter, litt avhengig av tykkelsen på aspargesen. Skyll de i kaldt vann, og tørk de litt.
8 skiver spekeskinke
8 stk frisk grønn asparges
150 gram parmesan
Rens aspargesen og brekk av den nederste delen. Kok i cirka 3 - 5 minutter, litt avhengig av tykkelsen på aspargesen. Skyll de i kaldt vann, og tørk de litt.
Nam! Dette er bare så godt :-) Forbinder dette med sommer, og nå kommer snart den norske aspargesen i butikkene :-)
SvarSlettTakk for inspirasjon Marie!
Tove
http://sjelemat.blogspot.com/
Det er supergodt, og ikke minst enkelt! Det gjelder bare å huske på det :) Ha en flott dag!
Slett