lørdag 28. april 2012

Fylt avocado

Fylt avocado syns jeg er så godt, og avocado inneholder sunt fett for hjertet og kolestrolet, flere antioksidanter, er godt for huden, og en god kilde til kostfiber. Også er det godt. Veldig godt.

Denne retten passer bra som en forrett, lunsj, eller middag.

Du trenger:
1 avocado
2 - 3 ss creme fraiche
1 ss gressløk
1 ss stangselleri
8 scampi eller 10 - 12 reker
Salt, pepper, hvitløkspepper
Noen dråper sitron

Start med å steke scampien raskt. Bruker du reker kan disse godt være rå. Bland sammen creme fraiche, gressløk, og stangselleri. Del avocadoen i to, ta ut steinen, og grav ut litt avocado av hver halvdel, cirka 1 ss. Mos dette, og ha i creme fraiche - blandingen.

Kutt halvparten av scampien/ rekene i mindre biter, og ha i blandingen. Smak til med krydder, jeg brukte pepper, en klype salt, litt hvitløkspulver, og et par dråper sitron. Ha blandingen oppi avocadohalvdelene, og legg resten av scampien på toppen.



4 kommentarer:

  1. Yummy!! Elsker både avocado og reker, så dette så nydelig ut :-)

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er veldig godt! Neste gang vil jeg lage en litt mer spicy versjon, rødløk hadde gjort seg i denne :) Ha en flott dag!

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...