søndag 8. april 2012

Fylt kyllingfilet med spinat, løk og sennep

Kyllingfileten kan fylles med så mangt. Sist fylte jeg den med pesto og mozzarella, og surret den men skinke. Denne gangen var den fylt med med spinat, løk, og et tynt lag sennep, surret med bacon. Ved siden av: bakte tomater.


Til 2 personer trenger du:
3 kyllingfileter
Spinat
1/2 løk
Bacon
Grov sennep

Sett ovnen på 200 grader. Skjær en liten lomme i kyllingfileten hvor man kan putte inn fyllet. Stek spinat og løk til løken blir blank. Smør en tynt lag med sennep i hver filet. Legg spinat og løk i hver kyllingfilet. Surr bacon rundt og stek lett i panne. Legg de deretter i ildfast form og ha i ovnen i cirka 20 minutter



2 kommentarer:

  1. Nam!!
    Dette så aldeles nydelig ut Marie :-)
    Tennene løper i vann...

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Takk! Middagen var en god oppladning til resten av påskekosen :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...