tirsdag 17. april 2012

Laks i lefse

Denne friske og enkle retten har absolutt noe på et tapas - bord å gjøre. Den gjør seg godt blant de krydrede og tyngre rettene.


Du trenger:
Røkt laks
Smøreost (jeg brukte Tine Snøfrisk med dill, men her har du mange gode varianter)
Litt salat
Speltlompe (eventuelt vanlig lompe)

Smør smøreosten på lompen, og godt ut i kantene. Legg på salaten i den ene halvdelen, og så laksen oppå. Rull sammen, og kutt opp i passende biter. 

Her kan du variere med for eksempel spekeskine om du ikke er så glad i laks, ha i gressløk, vårløk, salsa, prøv deg frem med forskjellige oster og skinker, så får du litt variert smak.



5 kommentarer:

  1. Denne spiste jeg til middag idag. Takk for tips til matpakken på skolen ;)

    SvarSlett
  2. Håper de andre ble skikkelig misunnelig! :)

    SvarSlett
  3. Åh herlighet! Det finnes sååå mye godt man kan gjøre med speltlomper. En stor favoritt her :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...