torsdag 26. april 2012

Omelettwrap

Jeg har lenge hatt lyst til å forsøke omelettwrap, og i dag fikk jeg endelig gjort noe med planene. Dette er en enkel middag, eller en fancy frokost. Godt er det uansett! Og du kan fylle wrappen din med hva du vil :)

Du trenger:
Egg
Fløte
Smør til steking

Valgfritt fyll, men jeg hadde:
Smøreost
Forskjellige typer salat (hjertesalat, ruccola)
Avocado
Cherrytomater
Ost
Bacon

Smelt en god del smør i pannen, wrapen skal være tynn så det er viktig at den ikke setter seg fast. Til en wrap bruker du 1 eller 2 egg, avhengig av både størrelsen på eggene, og hvor stor stekepanne du har. Bland egg med fløte, cirka 1 ss pr. egg. Hell blandingen i et tynt lag i stekepannen, det skal være så tynt at du ikke skal trenge å snu den for å få den gjennomstekt.

Jeg smurte et lag med smøreost på wrapen min, og la på alt den andre fyllet før jeg spiste meg stappa :)



2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...