tirsdag 14. august 2012

På tide med en iHerb - oppdatering!

Og det er det, for der har jeg en par nye favoritter som jeg syns du burde vite om :)1. La meg begynne med denne lille luringen her, Pumpkin Crunch. Det er små fargeløse firkanter med noe som lukter som papp og ser ut som papp. Her har jeg fått maaange skeptiske blikk når jeg har prøvd å få folk til å smake, men de smaker faktisk skikkelig godt! En blanding av litt søtt og litt salt. Perfekt i veska, på jobben, på tur.. Og går sikkert an å bruke i frokostblanding, til cottage cheese..

2. Nestemann ut er nødt til å bli en slags påminnelse, for sjokoladen på bildet har de dessverre sluttet å selge. Men, mørk sjokolade i Norge koster som regel en del kronasjer, så hvorfor ikke kjøpe den på IHerb neste gang? Her er den jeg skal teste ut neste gang.3. Dette proteinpulveret som heter ChocoRite har jeg fortalt om før, men jeg har vel bestilt omtrent 3 pakker siden sist. Dette er det beste proteinpulveret jeg har snakt, og er blitt et must etter trening når behovet for å fylle på litt energi er stort. Smaker som sjokolademelk, og det kan være at jeg bare drikker det til frokosten av og til...

4. Nå beveger vi oss over til "helt ok" - kategorien på oppdateringen min ;) Det er ofte sånn med raw - og supermat at det kan smake litt spesielt. Disse Chocolate Super Cookiesene fra "go raw" er både søte og ganske ok, absolutt et godt alternativ til noe å ha i veska eller som småsnacks. De er også organiske, så karmakvoten fylles på hver gang du tar en av disse :)
5. Jeg har lest og hørt så mye om kikertmel, og kikertpannekaker, så nå skal jeg prøve også. Det er jo genialt å lage seg en pannekakerøre som kan stå i kjøleskapet, så kan du steke deg en til frokost, lunsj eller kvelds! Jeg har hvertfall en røre stående i kjøleskapet nå. Oppskrifter og bilder kommer på bloggen.
6. Kjøp vitaminene dine på IHerb sier jeg bare. Du sparer penger, det er garantert. Siste kjøpet mitt derfra var denne B - vitaminbomben som har fått veldig bra omtale, og skal være god for blant annet akne.

Du kan lese mer om å bestille på iHerb her, eller legg igjen en kommentar så skal jeg svare så godt jeg kan.

2 kommentarer:

  1. Takk for fine iHerb tips, alltid moro å få innspill av andre. Vareutvalget er jo så enormt og da er det fint å få nye tips av andre! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...