For en liten stund tilbake så var jeg med i konkurransen til matbloggsentralen, som den gangen var "din beste suppe". Det gikk kjempebra, for jeg fikk trøstepremie! :)
Juliennejern! - Fra opplysningskontoret for frukt og grønt |
Se her for inspirasjon på suppefronten. Hva bruker man et juliennejern til da mon tro? Det skjærer frukt og grønnsaker i tynne strimer, som også kan bli ganske dekorative. Her er noen oppskrifter hvor jeg har brukt et juliennejern:
Opplysningskontoret for frukt og grønt drifter 2 sider, www.frukt.no og www.5omdagen.com. På siden 5omdagen.com/blogg/gjesteskribenter legger de inn innlegg fra andres blogger eller kan motta innlegg som skrives kun for 5omdagen.com. Kanskje jeg dukker opp der en dag?? ;)
Juliennejernet er perfekt til å få fine strimler av grønnsaker til woking ;)
SvarSlett@Line Så blir alle like biter og stekt ferdig på likt! Ja :) Også ser det plutselig mye mer fancy ut.
SvarSlett