tirsdag 21. februar 2012

Kyllingkebab

Det er noe eget med å spise mat fra pinne! 


300 g kyllingkjøttdeig
1/2 løk
1/2 ts malt kanel
1 ts garam masala
2 ss sambal oelek
1/2 ts salt

1 fedd hvitløk
1 ss hakket fersk kruspersille
Litt olje
4 trepinner


Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen alle ingrediensene. Del blandingen i 4, og klem den rundt trespydene. Stek disse i ovnen på 220 grader i cirka 20 - 30 minutter

Server med for eksempel aioli eller denne taco- og kebabdressingen




4 kommentarer:

  1. Nam :-)

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. du hendelse denne oppskriften var FANTASTISK GOD!! takk for oppskrift og inspirasjon=)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra du likte den! Og tusen takk til deg for superhyggelig kommentar :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...